Over mij

Hoi, ik ben Elise! Ik ben getrouwd met Johan en samen hebben we drie kinderen. Als klein meisje vond ik het altijd al heel erg leuk om met mijn handen bezig te zijn. We knutselden thuis wat af! En ook het werken met de naaimachine leerde ik van mijn moeder.

Ik vind het nog steeds heerlijk om te doen. Toen de kinderen klein waren, maakte ik allerlei dingen zelf, zoals de gordijnen, lakentjes voor in de wieg en babykleertjes. Tegenwoordig maak ik vooral vlaggenlijnen en babyproducten. Ik gebruik daarvoor als het kan gebruikte stoffen, zoals oude lakens. Ook kleding verwerk ik vaak in de slingers. Ik vind het erg leuk om in de kringloop op zoek te gaan naar mooie combinaties. En een detail van een overhemd zie je dan soms terug in een vlaggetje. Uiteraard ga ik ook vaak naar de stoffenwinkel. Dat is voor mij eigenlijk een snoepwinkel. Heerlijk, alles bij elkaar zoeken wat je wilt gebruiken, maar ook ter plekke nieuwe ideeën opdoen.

Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik hoop dat je een slinger naar je zin kunt vinden of kunt samenstellen. Of een babyproduct of kraamcadeau. En natuurlijk hoop ik dat je er daarna veel en lang plezier van zult hebben.